Джордж Клуни най-накрая се престраши да мине под венчилоДжордж Клуни си намери майстора в лицето на адвокатката от Лондон Амал Аламудин

Джордж Клуни скъса с ергенския живот! Един от най-заклетите ергени в цял свят най-накрая се престраши и мина под венчилото след като години наред упорито отказваше да надене брачния хомот. Холивудската звезда си намери майстора в лицето на Амал Аламудин - адвокатка от Лондон. Двамата си казаха заветното "Да" на романтична церемония във Венеция пред очите на цял куп знаменитости.

[caption id="attachment_423772" align="alignleft" width="300"]Джордж Клуни и Амал Джордж Клуни и Амал[/caption]

Сред гостите на звездната сватба бяха актьорът Мат Деймън, придружен от съпругата си, Ана Уинтър - главната редакторка на престижното списание Воуг, моделът Синди Крофърд, фронтменът на U2 Боно и много други. Празненствата по случай събитието продължиха през целия уикенд в най-романтичния италиански град, а много от феновете прекараха часове на лодки по венецианските канали, надявайки се да зърнат поне за секунда любимеца си и жената, която успя да го накара да се откаже от принципите си.

Както знаете, Джордж Клуни беше сред най-желаните, но и също толкова заклети ергени. Холивудската звезда, който се наложи като секссимвол с ролята си на педиатъра доктор Рос в култовия сериал "Спешно отделение", години наред обясняваше, че никога няма да се ожени, тъй като намира брака за безсмислена институция. За това време красавецът смени цял куп жени, като никоя от тях не успя да го закара до олтара.

Сред най-известните му връзки беше тази с красавицата от Франция Селин Балитран, която е била най-обикновена сервитьорка, когато среща вече актуалната звезда. Връзката им продължи с години и тъкмо всички очакваха да зазвучат сватбените камбани, Джордж Клуни се стресна и заряза нежната блондинка. Отношенията му с Елизабет Каналис също предизвикаха голям интерес в медиите, но и тази красавица не успя да се добере до титлата "госпожа Клуни".

Това направи лондонската адвокатка Амал Аламудин при това след едва 7-месечна връзка с красавеца.

[gallery link="file" ids="423773,423774,423775,423776,423777,423778,423779"]