Люси Дяковска е изпаднала в тежка депресия, съсипана е!

Люси Дяковска все още не може да се справи със сърдечната си тръпка. Червенокосата певица била хлътнала дълбоко по бившото си гадже Камелия. Бившата сервитьорка, която делеше дом и постеля с певицата сега вече си има нова любов. Това е дъщерята на естрадната легенда Йорданка Христова. Ивана, щерката на Данчето е новата изгора на Камелия и двете са непрекъснато заедно, появят се без никакво угризение и по светски партита. Дори се заговори в публичното пространство, че двете ще направят импровизирана сватба, тъй като в България браковете със собствения ти пол не са разрешени.

[caption id="attachment_423764" align="alignright" width="300"]Люси Дяковска Люси Дяковска още е смазана от мъката си по изгубената любов[/caption]

Чаровната поп изпълнителка, чиято кариера е достатъчно добре развита в Германия явно още дълбоко страда по блондинката. Двете бяха съквартирантки в миналия сезон на ВИП Брадър и още тогава зрителите усетиха пробойна в техните отношения. По-влюбената и напориста беше Люси Дяковска, а си личеше и от птичи поглед, че Камелия е много по-резервираната. Заговори се дори, че сервитьорката е с известната певица заради чист материален адрес. След като се разделиха показно Люси Дяковска трябваше да продаде апартамент в шикозен столичен квартал, тъй като беше го преписала на името на любовницата си.

От тази продажба двете си разделиха около петдесет боанв, каквато бе цената на жилището.

Но признанията на майката на Ивана, естрадната прима Йорданка Христова напълно сразили Люси Дяковска. Тя очаквала друго отношение от една жена, чийто живот е преминал повече в социалистимеския реализъм. Но Йорданка Христова застанала твърдо зад дъщеря си. В импровизирана игра на ВИП Брадър, където звездите трябваше да споделят най-тъмните си тайни, певицата призна, че щерка й е с различна ориентация.

Данчето Христова обаче бе категорична, че това е неин избор, тя е пълнолетна и голяма, но тя като нейна майка застава твърдо зад нея, подкрепя я и я обича. Това напълно сразило сърцето на Люси Дяковска. От шоуто й предложили да коментира каква е сърдечната й болка към Камелия и изобщо да разкрие какви чувства изпътва към бившата си срещу пет стотака. Гордата Люси Дяковска обаче категорично отказала да участва в този цирк.