Краси Радков взе окончателно решение

Краси Радков е съсипан. Душевните терзания на комика се отразяват негативно не само върху емоционалното, но и върху физическото му състояние. Драмата, която измъчва актьора, е причината за отслабването му. Краси Радков се промени до неузнаваемост след като свали за много кратко време цели 10 килограма. Причината за това не е определен хранителен режим, а драмата, която го измъчва години наред.

Краси Радков винаги е мечтал за голямо семейство. За съжаление мечтата му остана несбъдната. Причината за това не е  нежеланието на красивата му половинка да го дари с дете, разкриха запознато с личната драма на актьора. Според тях слуховете, че Станислава не иска да роди дете, са преувеличени и нямат нищо общо с истината. Блондинката, също като си съпруга си мечтае за истинско семейство.

[caption id="attachment_423710" align="alignright" width="300"]Краси Радков Краси Радков се развежда[/caption]

Въпреки опитите от страна на двамата това така и не се случи. Все още не е ясно в кой от двамата партньори е причината да нямат дете. Краси Радков е съсипан. Отчаянието му е причината за раздялата му със Станислава, научи Хот арена. Този път раздялата им е окончателна и двамата вече не живеят заедно.

Въпреки доброто си материално положение, Краси Радков не е щастлив. Липсата на дете е причината за разпадането на брака му с красивата Станислава. Приятели на актьора разказват, че това е най-голямата му болка. Краси Радков много обича децата и все път, когато види малко дете, се просълзява от умиление, разказват негови приятели.

Дълги години двойката предпочиташе да казва, че Станислава не иска деца, отколкото да разкрие истинската причина за случващото се.

Преди няколко дни Краси Радков беше засечен да се целува пред офиса на Слави Трифонов с красива блондинка. Мълвата гласи, че отчаяният Краси Радков се е впуснал в краткотрайни любовни авантюри, надявайки се, че така ще превъзмогне по-лесно мъката.