Във ВИП Брадър се заформи нова двойка

В къщата на ВИП Брадър се заформи нова двойка.

Главните герои в новата двойка са моделът Мартин Мартинов и плеймейтката Елена Кучкова. Припомняме, че преди няколко дни Мартин Мартинов сподели пред съквартирантите си във ВИП Брадър, че от няколко месеца насам все удря на камък при търсенето на половинка. Очевидно вече е намерил такава в лицето на „Мис Плеймейт” 2014 – Елена Кучкова.

[caption id="attachment_423684" align="alignright" width="300"]Във ВИП Брадър се заформи нова двойка Във ВИП Брадър се заформи нова двойка[/caption]

vip_bradar1 vip_bradar2Зрители на онлайн излъчването на ВИП Брадър станаха свидетели на флирта между Мартинов и Кучкова, пише hotarena.net. Мартин Мартинов спасил на няколко пъти от удавяне Елена Кучкова, която показвала красотите си в басейна на ВИП Брадър. Самата тя пък го прегръщала палаво в знак на благодарност, докато в един момент горнището на банския й костюм паднало. Дали това падане е замислено предварително или е в резултат на случайност, всеки може сам да си отговори на въпроса. Ива Екимова, която също плувала в басейна през това време, се отдръпнала деликатно настрани, виждайки, че страстите между Мартинов и Кучкова се нагорещяват. Като жена с такт, вдовицата на Дими от „Сленг” ги оставила да пофлиртуват на воля.

Припомняме, че преди време самата Елена Кучкова заяви, че извън къщата има гадже политик. Интересно как ще се развият нещата между нея и Мартин в къщата на ВИП Брадър и дали няма да се окаже, че вече няма гадже, напускайки шоуто. Що се отнася за увлечението на Мартин Мартинов по плеймейтката, това стана ясно още преди няколко дни. Освен, че я заля с комплименти, моделът й подари и гривна „символ на приятелството” им с Елена Кучкова, пише pik.bg. Тепърва обаче предстои да разберем дали двамата са само приятели, както твърдят или помежду им ще се зароди нещо повече от приятелство. Не е изключено Мартин Мартинов просто да се възползва от възможността да се позабавлява с Елена, която многократно подчертава, че е много разкрепостена в леглото и за нея няма никакви задръжки.