Алекс Сърчаджиева успя да смъкне цели 6 килограма за отрицателно време

Младата актриса и тв водеща Алекс Сърчаджиева е в блестяща форма. Красавицата разкри на какво дължи новата си визия и как е не успяла да смъкне излишните килограми за много кратко време, но и да запази ефекта. Съпругата на Иван Ласкин изглежда блестящо и това се дължи на диетата, която спазва.

Алекс Сърчаджиева се придържа към строг хранителен режим от 3 месеца, веднага след като получила предложение от продуцентите на ВИП Брадър и този сезон да води формата. Младата актриса разкри, че напълно е изключила месото от менюто си. Единствено, което си позволява, е прясна риба.

[caption id="attachment_423652" align="alignright" width="300"]Алекс Сърчаджиева Алекс Сърчаджиева свали 6 килограма[/caption]

Всеки ден Алекс Сърчаджиева консумира най-малко 400 грама свежи плодове. Освен това съпругата на Иван Ласкин изпива всекидневно и около 2 литра чай. Това е причината за перфектните й мерки, пише ПИК.

Алекс Сърчаджиева сподели, че все още готви месо за съпруга си и се изкушава да си похапне от любимите пържоли на Иван Ласкин, но се въздържа. Актрисата сподели, че се чувства много добре, сякаш е на 20 години. Благодарение на диетата си тя успя не само да се отърве от излишните килограми, но и да изчисти организма си от натрупаните токсини.

Въпреки блестящото си представяне като тв водеща на ВИП Брадър, Алекс Сърчаджиева си навлече гнева на продуцентите си. Причината за това стана несдържаността и хапливия език на съпруга й Иван Ласкин. Заради него, тя не само си навлече гнева на продуцентите си от Нова тв, но и отнесе глоба от 2000 лева.

Продуцентите на риалитито се разгневиха след изказването на Иван Ласкин по адрес на Венета Райкова и предаването й. В типичния за него стил актьорът не се изказа особено ласкаво по адрес на устатата блондинка и предаването, което тя води.

Продуцентите на формата са възмутени от поведението на Иван Ласкин и според тях е недопустимо той да прави подобни изявления за продукцията, която осигурява прехраната на него и съпругата му Алекс Сърчаджиева.