Ели Кучкова служи за пиар на новоизгрял поп фолк изпълнителЕли Кучкова си няма на идея в какво забъркват името й, докато е в Къщата на ВИП Брадър

Ели Кучкова е станала обект на тормоз от страна на новизгряващ поп фолк певец. Този слух от няколко дена упорито обикаля родното светско пространство. Най-любопитното е, че самата плеймейтка дори и не подозира в какво са забъркали името й, докато самата тя пребивава в Къщата на ВИП Брадър. Оказа се, че певецът Александър, който тепърва пробива във поп фолк бранша, се фука наляво и надясно, че плеймейтката му е бивше гадже.

[caption id="attachment_423650" align="alignleft" width="300"]Александър се фука, че е бил гадже на Ели Кучкова Александър се фука, че е бил гадже на Ели Кучкова[/caption]

Все още доста слабо познатият певец не спирал да разправя, че двамата с Ели Кучкова са имали връзка. На всичкото отгоре неговата колежка - също толкова неизвестната Алекса, тръби, че именно тя е причина за раздялата, тъй като отмъкнала чалгаджията от моделката. И сега тя му е гадже. А причина за измислиците и на двамата е фактът, че Ели Кучкова се снима в клипа на Александър "Кефиш здраво". Който е и единственият му засега. Очевидно това е дало повод на изпълнителя да си мисли, че може да си прави евтин пиар на гърба на плеймейтката, докато тя участва в шоуто по Нова телевизия. И си няма на идея какво става зад гърба й, научиха от paparazzi.bg.

Интересно как ли ще реагира самата моделка когато научи, че е станала обект на интриги? Както знаете, в Образцовия дом на ВИП Брадър Ели Кучкова не спира да се фука, че половинката й е известен роден депутат, чието име обаче отказва да назове. По думите й, връзката им от половин година, но е изключително сериозна. И точно затова плеймейтката не ще и да чува за разни знайни и незнайни певци, коментират приятелите й.