Жени Калканджиева бе срината от Тачо по време на партито!

Рожденият ден на Иво Аръков донесе парти на съквартирантите в Къщата на Вип Брадър, но веселбата не трая дълго. Поетият алкохол стана причина за нов изблик на откровения от страна на Тачо към Жени Калканджиева и скандалът не закъсня. Този път обаче Жени Калканджиева бе потърпевша, а Стефан Манов я срина със земята.

Пред очите на всички съквартиранти Тачо избухна отново и обвини Жени Калканджиева в системен психически тормоз към него. Оказа се, че шестата в света се интересувала единствено от парите и постоянно натяквала на Тачо, че е нищожество, което не може да се реализира в живота, няма работа и разчита на нейните средства.

[caption id="attachment_423638" align="alignright" width="300"]Жени Калканджиева Тачо обвини Жени Калканджиева, че системно го е унижавала за пари[/caption]

През цялото време, докато е бил безработен, Тачо се е грижил за сина им Жорко, но това явно не било достатъчно, за да задоволи безкрайните изисквания на съпругата си. "Как да продължа да те обичам, как да искам да бъда с теб, когато единственото, което те вълнува, са парите?! Години наред си ме унижавала и обиждала, но това повече не се търпи. Потърси вината и у себе си, защото ти си главната причина всичко между нас да приключи", избухна Тачо, но кой знае защо този път Жени Калканджиева си премълча.

Скандалите между двамата станаха системни в Къщата на Вип Брадър, а съквартирантите все повече са на мнение, че Жени Калканджиева и съпругът й трябва да излязат от риалити формата и да уредят отношенията си далеч от очите на зрителите и медиите.

До момента никой в Къщата не е взел категорично становище дали Жени Калканджиева и Тачо трябва да се разведат, но някои от тях ясно заявиха, че може би Тачо би се чувствал далеч по-щастлив и спокоен с жена като Зорница Линдарева.

Самата Зорница Линдарева се превърна в опора на съпруга на Жени Калканджиева като неведнъж заяви пред всички, че продължава да обича Стефан Манов и е готова да приеме всяко негово решение. Тя сподели, че иска да бъде с него, но ще се съгласи и двамата да са само приятели, ако това е желанието на Тачо.

Какво ще се случи занапред между него и Жени Калканджиева, предстои да видим в утрешния лайф на Вип Брадър, когато ще се проведат и първите елиминации и един от съквартирантите ще си тръгне от Къщата.