Ани Хоанг силно притеснена заради татко си, болката я измъчва!

Пълна каша витае около живота на певицата Ани Хоанг и й носи болка и тревога. Оказа се, че бащата на половинката на режисьора Люси Иларионов живеел все още незаконно в родината ни. Виетнамецът Фук Хоанг дошъл в родината ни в далечната 1982 година и досега той е емигрант с неустановен статут, пише в. „Телеграф”.

От 1992 година виетнамеца няма никакви документи и нелегално пребивава в страната ни. Фук работи обаче повече от тридесет и две години у нас. Когато е пристигнал в родината ни виетнамеца е на крехките осемнадесет години. Тогава получава документи за временно пребиваване и работа у нас. След това се запознава с майката на Ани и двамата млади вдигат сватба, като после им се ражда и дъщеря.

[caption id="attachment_423491" align="alignright" width="300"]Ани Хоанг Ани Хоанг е силно разтревожена заради татко си[/caption]

През далечната 1991 година в град Елин Пелин, където живее семейството и полицията прави хайка за всички виетнамци, които живеят у нас.

Ченге поискал да прибере домашното видео на семейството, но майката на Ани не му го дава. Затова той взима българския паспорт на мъжа й и заявява, че ще ге освободи срещу скромните две хиляди лева. Семейството на бъдещата поп фолк звезда ги дава по-късно, но документите и до ден днешен не са върнати на бащата на Ани. От страна на виетнамското правителство има пълно съдействие, но българските власти продължават да мълчат по казуса. И така Фук Хоанг се превръща в един незаконно пребиваващ емигрант в нашата родина.

Но докато баща й е заплашен, певицата на „Пайнер” подготвя ново дуетно парче в края на годината, като видеото към него ще е готово по-рано. То е съгласувано с гаджето й Люси Иларrонов. Певицата твърди, че всеки нов проект и песен „преминава” през погледа на мъжа до нея, тъй като той най-добре вижда как то „стои” на гласовите й възможности като изпълнителка.

Припомняме, че огромният творец е направил предложение за брак на изящната певица с виетнамски корени. Кога обаче ще се случи голямото събитие все още се пази в тайна. Режисьорът вече има един брак зад гърба си, но и двамата са убедени, че са открили точния човек.