Лора Караджова и Део щели да имат бебе, но певицата направила абортЛора Караджова и Део изненадващо сложиха край на 8-годишната си връзка

Лора Караджова и Део са се разделили след като певицата е направила аборт от блондина. Това е и причината за раздялата на сочената за една от най-стабилните двойки в родните светски среди. Лора Караджова и Део скъсаха след 8-годишна връзка, но и двамата упорито мълчаха по отношения на причината за разрива. Тя обаче най-накрая излезе наяве.

[caption id="attachment_423485" align="alignleft" width="300"]Лора Караджова и Део по времето, когато бяха щастливи Лора Караджова и Део по времето, когато бяха щастливи[/caption]

Оказа се, че двамата са загубили детето, което щерката на Данчо Караджов е очаквала. Близки до вече бившата двойка издават, че Део дълго време навивал половинката си да си направят бебе и когато това най-накрая се случило, бил на седмото небе от щастие. Лора обаче загубила бебето още преди да влезе в третия месец. Това буквално съсипало водещия, който се изявява и като певец и той изпаднал в тежка депресия, разкриват запознати.

След личната им драма, бившите влюбени започнали малко по малко да се отдалечават един от друг и в крайна сметка отношенията им се разпаднали, научиха от Vsekiden.com. Въпреки, че решението за раздялата било общо, Део буквално изпаднал в шок, като научил че вече бившата му половинка бързо бързо му е намерила заместник в лицето на спортиста Валентин Славов.

Нещо повече, певицата за нула време забременя от новата си половинка, при това бебето е било желано и планирано. Тази новина съвсем съсипала блондина, който от години мечтае да има деца и семейство. Единствено връзката му с мулатката Мариана успяла да го измъкне от дупката. Двамата са заедно вече две години, а наскоро признаха и че работят за собствено бебе.