Елена Кучкова разкри подробности от интимния си живот

При все, че Елена Кучкова не е в центъра на скандалите, които се вихрят във ВИП Брадър, тя определено се стреми всячески да привлече интереса на зрителите към своята личност.

Елена Кучкова често показва прелестите си пред камерите, докато се преоблича и непрестанно говори за интимните си моменти при това без каквито и да било задръжки. Плеймейтката явно се е взела доста на сериозно, след като се обяви за идеалната жена. При все, че не умее да готви и да домакинства, тя заяви, че би се харесала на всеки мъж, тъй като е богиня в леглото. След всички тези изцепки, Елена Кучкова разкри и доста по-пиперливи подробности от интимния си живот.

[caption id="attachment_423462" align="alignright" width="300"]Елена Кучкова разкри подробности от интимния си живот Елена Кучкова разкри подробности от интимния си живот[/caption]

Тя бе категорична, че размерът е от огромно значение и всеки, който твърди, че е обратното, е лицемер. Плеймейтката подчерта, че обича да бъде изпълвана докрай от партньора си и добави, че колкото е по-изпълнена, толкоз по-добре се чувства. Освен това блондинката взриви съквартирантите и зрителите, заявявайки в прав текст, че за нея няма забранени пози. Елена Кучкова е на мнение, че двама души трябва да се отдават изцяло един на друг, тъй като задръжките развалят хубавите моменти. Блондинката посочи, че нейният девиз гласи, че за да е добре и на двамата, трябва да си позволявате всичко под завивките.

По отношение на размера, Елена Кучкова посочи, че е на принципа на Мечо Пух – колкото повече, толкова повече. Блондинката си спомни, че като малка това е било любимото й четиво и допълни, че непрекъснато я препрочита и открива мъдрости в нея. Плеймейтката уточни, че досега е била интимна само с надарени мъже и не приема за нормални тези с достойнства под 20 сантиметра. В заключение на тирадата за интимния й живот, Елена Кучкова посочи, че никога не е казвала в прав текст, че обича мръсните интимности, но пък за сметка на това няма задръжки, пише pik.bg.