Николай Бареков разобличи плановете на ДПС

Николай Бареков разкри, че ДПС вече работи по плана си за фалшифициране на вота. Лидерът на ББЦ разкри, че "Операция Босфора" ще бъде по-мащабна от операция Костинброд. Той поясни, че докато ГЕРБ са разчитали на печатането на фалшиви бюлетини, то ДПС разчита на фалшиви избиратели.

Николай Бареков каза, че зя изборите в България ще влязат около 20 000 граждани от Турция, които имат български паспорти, но в протоколите на ДПС техният брой ще бъде представен с цифра 5 пъти по-голяма от действителната бройка.

[caption id="attachment_423378" align="alignright" width="300"]Николай Бареков Николай Бареков захапа Лютви Местан[/caption]

Евродепутатът коментира и намерението на ДПС да контрира неговото предложение за въвеждане на критерия образователен ценз за българските гласоподаватели. Николай Бареков е категоричен, че предложението за приемането на турския език като официален език у нас, всъщност е част от плана на ДПС да контрира предложението му за въвеждане на изискаването образователен ценз за българските гласоподаватели.

Николай Бареков припомни, че самият Любен Дилов призна, че е станал свидетел на преговори с ОДС, на които е било предложено приемането на турския език като официален като част от условията за образуването на коалицията.

Николай Бареков заяви, че ще предложи връщането на казармата и тя ще бъде условие лицата, живеещи в Тутция, които имат българско гражданство, да го запазят.

Лидерът на ББЦ коментира и думите на Лютви Местан, който си позволи да сравни събитията с тези в размирна Украйна. Николай Бареков заяви, че е недопустимо лидерът на ДПС да плаши българския народ със случващото се в Украйна, заявявайки, че това ще се случи и у нас. Младият политик подчерта, че в Украйна конфликтът не е етнически. Той заяви, че Лютви Местан вероятно разчита Ердоган да влезе в ролята на Путин.

Николай Бареков заяви, че на октомври поддръжниците му ще блокират границата ни с Турция в знак на протест срещу намерението на ДПС да фалшифицира вота, пише ПИК.