Калканджиева и Тачо взривиха къщата на ВИП Брадър с признанието, което направиха

Евгения Калканджиева и нейният съпруг Тачо хвърлиха нова бомба в къщата на ВИП Брадър. Миската и неверният й съпруг най-после разкриха истината за отношенията си.

Подпийналият Тачо направи признание, което провокира и Жени  Калканджиева да говори. Отчаяният Тачо, който досега се кълнеше, че съжалява за случилото се и иска да спаси брака си, разкри, че двамата с Калканджиева отдавна не са двойка и не живеят заедно. Той сподели, че съпругата му често отсъства от София. Причината за честите й пътувания до провинцията е нейният любовник.

[caption id="attachment_423327" align="alignright" width="300"]Калканджиева Калканджиева поиска развод от Тачо[/caption]

Тачо разкри в къщата, че Евгения Калканджиева имат богат любовник, заради когото често пътува. Отчаяният мъж сподели, че двамата със съпругата му се правят на двойка единствено заради шоуто и това, което показват в момента, е истински цирк, пише ПИК.

Провокирана от думите му, Жени Калканджиева поиска развод. Тя заяви, че в къщата на ВИП Брадър досега е имало сватба и годеж, време е да има и развод. Раздялата на Калканджиева и Тачо е факт от няколко месеца, според казаното от него. Двамата отдавна не живеят под един покрив.

Синът на шефката на Визаж не е постоянно при нея, тъй като прекарва голяма част от времето и с баща си. Преди няколко месеца в медийното пространство тръгна слух, че Калканджиева има връзка с Кела и заради него пътува често до Поморие. Вероятно той е тайнственият мъж, за който говори Тачо.

Бившият на Зорница Линдарева разкри, че преди да влезе в къщата е получил предупреждение да внимава какво говори. Той отказа да уточни от кой са били заплахите. Според друг слух, който се появи в медиите, Кела е поискал от Калканджиева да поиска развод от Тачо пред цяла България.