Зорница Линдарева е наследница на богато семейство

Вероятно всеки един от вас си задава въпросът как Зорница Линдарева е станала милионерка, след като няма нито един ден трудов стаж.

Не можем да не отбележим, че в това отношение приликата й с председателя на БСП – Сергей Станишев е стопроцентова. Оказва се, че Зорница Линдарева е притежателка на доста тлъста сметка в банка. Манекенката, която предизвика чутовен скандал сред обществото заради връзката си със съпруга на Жени Калканджиева – Стефан Манов-Тачо, както и с влизането си под покрива на къщата на ВИП Брадър не пропуска да отбележи, че произхожда от богато семейство и няма нужда от слава и пари. Това до известна степен дава отговор на въпроса откъде са милионите на Зорница Линдарева, която успя да си спечели титлата „разбивачка на семейства”.

[caption id="attachment_423207" align="alignright" width="300"]Зорница Линдарева е наследница на богато семейство Зорница Линдарева е наследница на богато семейство[/caption]

Проверка на „Всеки ден” сочи, че красавицата, която очевидно е психически лабилна, наистина е наследница на богат род. Семейството на Зорница Линдарева върти солидна търговия със сладкарски изделия. Родителите на манекенката са собственици на цех, в който се произвеждат различни видове тестени и сладкарски изделия. Отделно от това се занимават с препродаване на брашно и захар на още няколко фирми. Повече от очевидно е обаче, че от далновидността на Линдареви-старши няма и следа у Зорница Линдарева. Освен с немарките си харчове, тя не може да се похвали, че е внесла дори пет лева в семейния бюджет.

Мълвата носи, че Зорница Линдарева, която се превърна в ябълката на раздора в семейството на Жени Калканджиева и Тачо, е всеизвестна с мързела си, както и като бръмчалката, която въпреки солидните си финансови средства, продължава да търси само богати мъже. Зорница Линдарева потвърди скандалния слух, че е била компаньонка на доста възрастен господин срещу сумата от десет хиляди евро. Широките й пръсти обаче не й позволяват да задели настрана дори и лев. Вероятно това е и причината, поради която вършее по богати господа, пише vsekiden.com.