И Черната Златка оплю Зорница Линдарева

Зорница Линдарева, която успя да спечели омразата на съквартирантите си от ВИП Брадър още преди да е влязла в шоуто, получи поредния удар под кръста.

След като Зорница Линдарева разбра, че е сред първите трима номинирани за изгонване от къщата на ВИП Брадър, се почувства доста огорчена. Оказа се обаче, че това не е всичко. Черната Златка, която коментира любовницата на Тачо не спести критиките си по неин адрес. Тя бе категорична, че преди да влезе в къщата е имала доста добро мнение за нея, но след като я е видяла там е останала много разочарована от нея.

[caption id="attachment_423162" align="alignright" width="300"]И Черната Златка оплю Зорница Линдарева И Черната Златка оплю Зорница Линдарева[/caption]

Златка Димитрова оплю Зорница Линдарева заради това, че много пие и предположи, че вероятно посяга и към хапчетата. Странното обаче е, че плеймейтката не посегна на Жени Калканджиева дори и след скандалните й признания, че е правила тройка с половинката си Стефан Манов-Тачо и друга жена.

Очевидно нападките по адрес на Зорница Линдарева бяха предизвикани от признанието, което направи в ефир. Припомняме, че любовницата на Тачо предизвика вълна от недоволство сред зрителите, след като призна, че все още го обича. Знаейки, че съперницата й ще влезе в шоуто, Жени Калканджиева предприе много хитър ход, с който успя да спечели симпатията на съквартирантите и да предизвика неприязън срещу Зорница Линдарева. Жени Калканджиева помоли съквартирантите да се държат добре с нея. Вместо да изпълнят молбата й, те настръхнаха срещу Зорница.

Зорница Линдарева успя да си спечели ненавистта на съквартирантите и с признанието, че има чувства и към друг мъж, освен към Тачо. Съквартирантите останаха смаяни от смелостта й да признае подобно нещо, а изненадата, която се четеше в погледите им бе само част от картинката, която обрисува мисията във ВИП Брадър. Жени Калканджиева не успя да сдържи сълзите си след признанието на съперницата й и призна, че най-тежкият момент в живота й е бил, когато от медиите я потърсили, за да я попитат дали е верен слухът, че Тачо има извънбрачна връзка, пише pik.bg.