Евгения Барекова, все още законната съпруга на лидера на ББЦ, е част от семейство, поддържащи Бойко БорисовДядото на Евгения Барекова е облепил цяло помещение в плакати на Бойко и партията му

Евгения Барекова, все още законната съпруга на Николай Бареков, всъщност е част от семейство, поддържащи ГЕРБ. Дядото на законната госпожа Барекова - господин Колев, е сред най-пламенните поддръжници на бившите управляващи. Нещо повече, човекът притежава фурна, която е цялата облепена в плакати на Бойко Борисов и на партията му.

[caption id="attachment_423125" align="alignright" width="300"]Дядото на Евгения Барекова (в кръгчето) Дядото на Евгения Барекова (в кръгчето)[/caption]

Което си е сериозен удар под кръста, тъй като, както всички добре знаят, че Бойко Борисов е основният опонент на Николай Бареков. Който, макар да е в процес на развод с Евгения Барекова, все още е част от това семейство. "Очевидно и в семейството на жена му го виждат що за стока е", смеят се онлайн потребителите. Доказателство за подкрепата на дядото на госпожа Барекова към ГЕРБ е и снимка на възрастния мъж заедно с Бойко Борисов. На въпросния кадър лидерът на ГЕРБ е на среща със симпатизанти, на фотото, най-вляво, облечен в блуза на райета, е и дядото на Евгения Барекова. С която бившият шеф на ТВ7 обяви, че се разделя. Това се случи преди около един месец, след като стана ясно, че журналистът има извънбрачно дете от друга жена - Мария Календерска.

Евгения БарековаМакар да липсва официално потвърждение, в светското пространство все по-упорито се говори, че именно тя е в основата на краха на брака между Евгения Барекова и Николай. Факт е обаче, че буквални дни след раждането на извънбрачния му син Александър, лидерът на България без цензура подаде молба за развод. За близките му този факт обаче не е бил никак учудващ, тъй като са били наясно с проблемите му в брака с Евгения. Още повече, че Бареков и Мария вече живеели под един покрив няколко месеца преди раждането на детето.