В този сезон на ВИП Брадър ще лъснат разтърсващите житейски драми на съквартирантите

Очевидно новият сезон на риалити фромата ВИП Брадър ще изкара наяве всички житейски драми на участниците.

Основните сюжетни линии на ВИП Брадър, който стартира бляскаво в ефира на Нова тв в понеделник вечерта (15.09) ще се въртят около житейските драми с криминални елементи. Една от главните героини в този ред на мисли ще бъде Камелия Воче. Оказва се, че една от дъщерите й е станала жертва на посегателство върху интимното й пространство от страна на пъстрока й. Тежката житейска драма в семейството на Камелия Воче се е случила през 2001 година.

[caption id="attachment_423100" align="alignright" width="300"]В този сезон на ВИП Брадър ще лъснат разтърсващите житейски драми на съквартирантите В този сезон на ВИП Брадър ще лъснат разтърсващите житейски драми на съквартирантите[/caption]

Тогава бившият й вече съпруг Маурицио посегнал на дъщеря й Деси, която е от предишния брак на певицата. Запознати с личната драма на Камелия Воче разказват, че Деси била подлагана на системен тормоз в продължение на няколко месеца. Краят на този ад бил сложен, след като момичето събрало кураж и разказало за случилото се на майка си, пише "Всеки ден".

Снощи пък един от членовете на Политбюрото във ВИП Брадър Евгени Минчев разтърси из основи съквартирантите си и зрителите на Нова тв с изненадващото откровение, което направи. Той разкри, че е собственик на 15 апартамента (дотук нищо изненадващо) един, от които обаче е купил с парите, изкарани от продажбата на тялото си. Евгени Минчев заяви, че не се срамува от този факт и подчерта, че повечето от съквартирантите са се продали за много по-малко пари. След това паркетният лъв нападна миската Жени Калканджиева, заявявайки, че и тя и съпругът й са фалшиви, а за капак на всичко подчерта, че и мъжкото достойнство на Стефан Манов-Тачо е фалшиво. Повече от очевидно е, че Евгени Минчев прекрачи границите на добрия тон и поради тази причина Големият брат бе принуден да наложи наказание. В резултат на непремерените приказки на паркетния лъв, бюджетът на съквартирантите бе намален.