Криско се изгаври със СЕМ - благодари им за забогатяването си и рекорда, който постигна!

Скандалният рапър изказа голямата си благодарност към Съвета за електронни медии /СЕМ/. Това певецът от Габрово направи в „Шоуто на Слави”. Криско заяви пред гологлавия шоумен, че тази забрана го е направила милионер в Интернет пространството. Според справка гледанията на парчето „Видимо доволни”, което Криско изпълнява с поп певицата Мария Илиева се радва вече на над девет милиона гледания.

Певецът дебело подчерта, че скандалът с органа за регулиране на песните му е изкуствен и няма начин хитовото парче „Видимо доволни” да бъде спряна окончателно.

[caption id="attachment_423026" align="alignright" width="300"]Криско Песента на Криско била любовна, но за малко по-бурна любов, произнесе се рапърът[/caption]

Припомняме, че СЕМ реши да спре излъчването на парчето „Видимо доволни”. Поводът беше протеста на възмутени майки, които се скандализираха от нецензурните думи в песента на Криско и Мария Илиева и от факта, че това се слуша от невръстните им деца. Родителите отправиха искане към СЕМ да влезе в ролята си на регулатор и тотално да забрани нецензурната песен. Но това няма как да се случи.

Експертите от СЕМ предвижваха и глоби на няколко музикални телевизии, които пускаха парчето „Видимо доволни” заради това, че вулгарния текст, евентуално ще навреди на детското съзнание. Но ефекта от цялата пушилка в края на краищата беше, че навсякъде се пееше „как са бараш и как са мяташ”.

В „Шоуто на Слави” Криско заяви, че дълбоката същност на песента не са материалните облаги, както твърди СЕМ, а всъщност рапъра пеел за „любов”. Просто тя била малко по-огнена. А песента му е предназначена за нощните заведения. Той знаел, че песните му се срушат и от деца и затова се стараел да цензурира текстовете на парчетата си, за да звучат те провокативно.

Кой вярва и кой не на твърденията на Криско, хич не е важно. Важното е, че "Видимо доволни" продължава да звучи от всяка лафка, автомобил и изба, край която минем.