Елена Кучкова е най-скъпоплатеният модел у нас

Веднага след като Елена Кучкова грабна титлата "Мис Плеймейт", името й постоянно започна да се забърква в скандали. Причината за това може би е самата блондинка, която често прави скандални изказвания. Оказа се, че тя предлага услугите си на платежоспособи господа и тарифата й е най-високата в бранша.

Огнената блондинка, за която се говори, че има връзка с депутат, взима по 2 000 лева на час. Елена Кучкова се оказа и доста претенциозна, тъй като държи сама да подбере мъжете, с които е. Миската отказвала и да се договаря за цената, научи Хот арена.

[caption id="attachment_422976" align="alignright" width="300"] Елена Кучкова Елена Кучкова взима 2 000 лева на час[/caption]

Още по-скандални са клиентите на Елена Кучкова. Оказва се, че сред тях има не само мъже, но и дами. Елена Кучкова е любимка на известна адвокатка от Пловдив. Брадърката отказва да разкрие подробности около самоличността на богата си клиентка, тъй като тя е не само много известна, но има семейство и дете.

Сред клиентите на блондинката са и редица други известни личности. Моделката призна, че е имала връзка с двама депутати. Тя отказа да разкри част от коя партия са те. Елена Кучкова не крие факта, че в момента има връзка с политик, но категорично отказва да разкрие неговата самоличност. Според мълвата депутатът, с който тя има връзка, е Ангел Джамбазки. Той самият също отказва да коментира тези твърдения.

Освен с политици огнената Елена Кучкова е имала връзка и с известен мафиот. Моделката отказа да сподели подробности около аферата си с боса от подземния свят. Мафиотът, с който тя е била близка, контролира пазара в района на Бургас, Сливен и Ямбол.

Едно е ясно, Елена Кучкова успя добре да си изиграе картите след като грабна короната на конкурса "Мис Плеймейт". Публична тайна е, че много момиче се явяват на него именно, за да си подсигурят контакти с платежоспособни господа.