Албена Вулева е затънала в борчове

Тайната на скандалната тв водеща Албена Вулева излезе наяве.

Оказва се, че Албена Вулева се е съгласила да влезе в къщата на ВИП Брадър, за да оправи част от борчовете си. Мълвата, която се носи из шоусредите сочи, че тв водещата я е закършила здраво откъм финансова гледна точка. През последните няколко години водещата на „Сигнално жълто” затънала до уши в борчове, тъй като останала без работа твърде дълго време.

[caption id="attachment_422943" align="alignright" width="300"]Албена Вулева е затънала в борчове Албена Вулева е затънала в борчове[/caption]

Заемите на Албена Вулева към финансови институции, както и към приятели надхвърлят 10 хиляди лева. Тя настояла хонорарът за участието й във ВИП Брадър да й бъде изплатен предварително, за да може да се разплати с част от кредиторите, пише на страниците си вестник „Уикенд”. Джобът на Албена Вулева изтънял още повече, след като се разделила с приятеля си – инструктора по фитнес Недик. Той вадел солидни печалби, тъй като бил един от големите дистрибутори на забранени субстанции. След като сложиха край на отношенията си преди няколко месеца, на Албена Вулева й се налага да се справя сама и не й е никак лесно.

Очакванията за престоя на Албена Вулева под покрива на ВИП Брадър са, че именно тя ще е човекът, който ще заплете подли интриги. Припомняме, че блондинката влезе в шоуто на високи токчета и се закани да ги забие в лицето на този, който я дразни. Тя подчерта, че е абсолютно невъзможно устата й да бъде запушена (едва ли някой се съмнява в това), допълвайки, че много пъти са правени опити за това, но тя е като питбул – захапе ли, не пуска. Още в началото Албена Вулева загатна, че не влиза във ВИП Брадър по свое желание, а го прави, за да угоди на близките си, които й дали съвет да влезе в къщата, пише pik.bg. Каква е истината в крайна сметка, вероятно ще разберем до края на престоя й в риалити формата.