Лили Иванова побесня срещу ВИП Брадър

Гласувайте за статията

Лили Иванова бълвала змии и гущери, че представят Йорданка Христова като най-голямата българска певица

Лили Иванова недоволства, че от формата изобщо не си направили труда да я поканят да се включи

Лили Иванова място не може да си намери от яд заради ВИП Брадър. Примата на българската естрада била бясна на риалити формата, че дори не си направили труда да я поканят да участва в него. Вместо това продуцентите директно разговаряха с Йорданка Христова, която без да умува много много се съгласила да влезе в Образцовия дом. Естествено, с уговорката, че ще е нещо повече от останалите съквартиранти и ВИП-ове.

Лили Иванова

Лили Иванова

Именно това подразнило жестоко Лили Иванова. Истината е, че легендата в родната естрада нямала никакво намерение да приеме да участва в шоуто срещу какъвто и да е хонорар. Певицата обаче не могла да преглътне факта, че организаторите на риалитито са я прескочили и дори не са се опитали да я склонят да влезе в Образцовия дом със специален статут, с какъвто е Йорданка Христова. Която, както по-големите читатели добре знаят, е основната й конкурентка за сърцата на музикалните фенове още от времето на социализма.

Близки до примата издават, че тя била бясна от факта, че Йорданка Христова ще е голямата звезда на ВИП Брадър тази година. Нещо повече, Лили Иванова била убедена, че това е целенасочен удар срещу нея и имиджа й, тъй като предаването тази година е на тематика социализъм и звезди на соц музиката. Една от които беше тя самата, предават от Агенция ПИК.

За капак, и Евгени Минчев й се присмя още с влизането си в луксозното имение на съквартирантите този сезон. Паркетният лъв и бивш ватман обяви, че всичко в Образцовия дом на ВИП Брадър е толкова кичозно, че напомня на Лили Иванова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар