Най-голямата щерка на Илия Павлов – Венцислава, се омъжи, но не си смени фамилията си Павлова

Красивата наследница на боса на Мултигруп Илия Павлов – Венцислава, категорично отказала да смени фамилията си Павлова и да вземе тази на мъжа си Микнас. Пред съпруга си тя се оправдала с привързаността си към покойния си баща и сантименталната стойност на фамилията за нея – пише „Уикенд”. Тя много страдала от факта, че татко й не успя да я види като булка в най-щастливия й ден и да я изпрати пред олтара. Първородната дъщеря на Илия Павлов още преди сватбата убедила Тарек Микнас с решението си и той толерантно се съгласил с мотивите й.

[caption id="attachment_422776" align="alignleft" width="300"]Щерката на Илия Павлов Щерката на Илия Павлов в най-щастливия си ден[/caption]

„Тарек е много влюбен във Венци, не може да й откаже нищо. Поради тази причина се съгласи веднага с решението й, без да се обижда или да прави излишни драми. Той е много интелигентен човек, и ако беше жив Илия Павлов, щеше много да го хареса” – разкриват приближени на богатата фамилия. Така младата наследница на Илия Павлов и настояща милионерска съпруга няма да променя документите си за самоличност и ще продължи да се представя с фамилията си Павлова. Това се доказа и от Фейсбук профила й, където близо два месеца след сватбата тя все още е с моминското си име. Припомняме, че двамата влюбени се взеха на пищна сватбена церемония в Тоскана, която беше организирана от жената на Илия Павлов – Дарина Павлова, която не е майка на Венцислава. На сватбата на годината присъства и самият Джордж Клуни и годеницата му Амал Аламудин, които се оказаха рода на младоженеца – припомня изданието. До олтара булката беше изпратена от брат й Илия-Калоян, а мещахата й Дарина Павлова се просълзи от вълнение. Както изданието вече писа, Венци получи сватбен подарък от починалия си баща. Преди да умре, предвидливият Илия Павлов оставил скъпо колие в шкаф в родната си къща в Долни Богров, което баща му бай Павел Найденов подарил в щастливия ден на внучката си.