Мария Календерска взриви ефира

Мария Календерска нажежи сутрешния ефир. Половинката на Николай Бареков спретна луд скандал на Ангел Джамбазки от ВМРО. Организацията доскоро беше партньор на "България без цензура".

Мария Календерска не спести критиките и нападките по адрес на бившия партньор на партията на любимия й. Амбициозната брюнетка се сдърпа с Ангел Джамбазки по повод обещание, което той не е спазил.

[caption id="attachment_422778" align="alignright" width="300"]Мария Календерска Мария Календерска захапа Ангел Джамбазки[/caption]

Половинката на евродепутата припомни в ефир на събеседника си, че преди време той е обещал да дарява цялата си заплата за помощи за хора в неравностойно положение.

Ангел Джамбазки обвини Мария Календерска, че го клевети и говори пълни глупости. Половинката на Николай Бареков не остана длъжна на събеседника си и подкрепи казаното с доказателство. Тя извади видео касета в лилава опаковка, пише БЛИЦ.

Мария Календерска поясни, че видеото всъщност е запис на изказването на Ангел Джамбазки по Канал 3, в което той обещава, че заплатата му ще бъде дарена за социални помощи.

Тв водещият попита кандидатът за депутат от ВМРО дали ще си вземе касетата. "Тази розовата ли?" - попита Ангел Джамбазки. Мария Календерска го контрира, заявявайки, че касетата не е розова, а лилава.

Ангел Джамбазки заяви, че казаното от нея е лъжа и той многократно е дарявал заплата си. Бившият кандидат за евродепутат от листата на "България без цензура" поясни, че благодарение на неговите дарения много хора са се излекували. Джамбазки така и не пожела да си прибере "подаръка" от Мария Календерска.

Наскоро Мария Календерска проговори пред "24 часа" за връзката си с Николай Бареков. Тя разкри, че двамата са много щастливи и живеят заедно. Преди два месеца красавицата го дари със син, а в момента е част и от партията му.

Мария Календерска каза, че иска да иска да влезе във властта, за да промени системата на управление и да предложи един по-добър живот на българската нация.