Гала най-после се реши

Гала най-после реши да зарадва любимия си Стефан. Блондинката отдавна мечтае за второ дете, но така и не се решава на важната стъпка. Гала има дъщеря от първия си съпруг, но любимият й Стефан отдавна мечтае за наследник. Въпреки, че многократно Гала получаваше предложения за брак от него, досега тя не се решаване на важната крачка.

Последното предложение, което тя получи от Стефан, беше по време на романтична почивка. Той й предложи да се узаконят дългогодишната си връзка и тя да го дари с наследник. Гала разочарова любимия си, отхвърляйки предложението му за брак. Блондинката отказа на любимия си не само да минат под венчилото, но и да го дари с наследник.

[caption id="attachment_422768" align="alignright" width="300"]Гала Гала иска да дари Стефан с наследник[/caption]

Гала отказваше да стане майка под предлог, че възрастта й не го позволява. Но ето, че сега тя е решила да превърне в реалност мечтата си и да зарадва и своя любим. Не случайно блондинката стартира рубриката "Моето мечтано бебе" в предаването си, където помага на двойки с репродуктивни проблеми да сбъднат мечтата си.

Тъй като Гала е решила да се подложи на ин витро процедура за забременяване, тя вече се е договорила с медицински комплекс "Щерев" в столицата, научи "България днес".

Блондинката е сключила договор с клиниката да рекламира услугите й предаването си, като в замяна на това да получи безплатна помощ и консултации в опитите си да забременее. Гала ще се подложи на процедурата с донорска яйцеклетка, а генетичният материал ще бъде на приятеля й Стефан, твърдят медицински източници от клиниката за репродуктивни проблеми на доктор Щерев.

Гала се надява, че съвременната медицина ще й помогне да сбъдне мечтата си и, че възрастта й няма да бъде пречка за това, пише Хот арена.

Може би много скоро Гала ще зарадва почитателите си с дългоочакваната радостна вест.