Стефан Данаилов няма да лиши от наследство единствения си син

Владимир, блудният син на овдовелия наскоро актьор Стефан Данаилов, ще бъде включен в завещанието на именития си татко и ще получи най-голямата част от неговите спестявания, които са в размер на няколко милиона лева – пише „Уикенд”. След смъртта на съпругата си Мария, Ламбо преосмислил нещата и решил, че единственото му дете заслужава да получи наследство – отбелязва изданието. Само преди няколко месеца, звездата от „Фамилията” бе категоричен, че свръхнабожният Владимир Данаилов няма да получи и стотинка, тъй като се опасявал, че бързо ще прахоса всичко, дарявайки го на сектите, по които е залитнал. Доскоро Стефан Данаилов имал намерение да завещае цялото си имущество на доведения си син Росен Цанков и двамата си внуци – близнаците Александра и Виктор. Борбата му с тежката болест обаче и загубата на съпругата му го накарали да промени решението си.

[caption id="attachment_422667" align="alignleft" width="300"]Стефан Данаилов Стефан Данаилов все пак няма да лиши сина си от наследство[/caption]

„Сега съм в нормални отношения със сина си. Чуваме се редовно. Даже го чакам да се върне от Америка, ще се видим, ще поприказваме” – сподели преди дни Стефан Данаилов. Според негови близки той проумял, че е най-редно да остави състоянието си на единствения си кръвен син. Още преди 2 години, когато на бял свят излезе дълго пазената в тайна родствена връзка между Ламбо и извънбрачния му син, актьорът се заканил да го лиши от наследство. Смятал, че имотите, които ще наследи някой ден от майка си Ирен Кривошиева, са му напълно достатъчни. Като единствено нейно дете Владимир Данаилов ще наследи от актрисата апартамент в столичния квартал „Зона Б5”, а от баба си, маститата в миналото адвокатка Лиляна Кривошиева – къща в Княжево. Изданието припомня, че влизането на Ирен и Владимир във „ВИП Брадър” преди 2 години накара Ламбо и жена му Мария да изпаднат в шок. Именно тогава Стефан Данаилов решил да остави сина си без наследство, но сега картината е вече различна.