Нападението срещу актьора Иво Аръков било заради близостта му с Елен Колева

Актьорът Иво Аръков е посочил ексцентричния милионер Александър Найденов, известен като Сашо Майонезата, като поръчител на побоя, който двама неизвестни и маскирани му нанесоха това лято пред дома му в столичния кв. „Манастирски ливади” – пише „Уикенд”. Това сензационно разкритие прави пред изданието столичен криминалист от 6-о РПУ в столицата, присъствал на разпита на Иво Аръков непосредствено след побоя. Преди дни нашумелият покрай връзката си с дъщерята на Христо Стоичков – Мика, актьор влезе във „ВИП Брадър”, а във визитката си разкри, че ченгетата все още не са установили биячите му. Оказва се обаче, че самият актьор много добре знае защо е пребит, но не иска да обяви това публично.

[caption id="attachment_422643" align="alignleft" width="300"]Иво Аръков Иво Аръков бил пребит заради Елен Колева[/caption]

Иво Аръков бил категоричен, че е пребит по заръка на Александър Найденов-Майонезата, който го набедил, че сваля актрисата Елен Колева – бивша половинка на бизнесмена. Факт е, че месец преди да бъде нападнат и бит, актьорът често бе засичан в компанията на Елен Колева, която все още се водеше държанка на деспотичния милионер. Интересното е, че Сашо Майонезата е един от коментаторите във „ВИП Брадър” – издание, в което участва Иво Аръков. Самата Елен Колева отказала категорично участие в риалитито, щом разбрала, че в Къщата влиза битият заради нея актьор. Очевидно продуцентите на шоуто също са наясно с истината за побоя над Иво Аръков, тъй като Сашо Майонезата бе ангажиран в коментарното студио на Ники Кънчев заедно с устатата водеща Венета Райкова. Феновете на „ВИП Брадър” прогнозират, че Иво Аръков ще бъде оплетен от мрежите на друга красавица – Ели Гигова, дъщеря на милионера Николай Гигов. Дали ще прехвръкнат обаче любовни искри между тях, предстои да разберем, но съдейки по поведението и на двамата, това е доста вероятно. Говори се обаче, че в шоуто ще влиза самата Мика Стоичкова, която може да разбие на пух и прах любовната магия между Иво и Ели.