Волен Сидеров все по-често показва афинитет към пиарката сиВолен Сидеров е на път да игнорира тотално Деница Гаджева както в парламента, така и в личния си живот

Волен Сидеров си има нова любимка. Лидерът на Атака все по-често показва афинитета си към собствената си пиарка Миглена Александрова. Хора от партията издават, че лидерът им не криел, че има слабост към блондинката, която е на път да измести фаворитката на националиста Деница Гаджева не само в политическия живот, ами и в личния такъв на шефа си.

[caption id="attachment_422618" align="alignright" width="300"]Пиарката на Волен Сидеров привлича с визия Пиарката на Волен Сидеров привлича с визия[/caption]

В момента Гаджева все още е водач на листата на Атака в София област, единствено и само благодарение на връзката си с Волен Сидеров, но плътно зад нея е подредена русата Миглена. Пиарката на атакиста изненадващо за всички е подредена на втора позиция, веднага зад Гаджева, а според запознати това е едва началото. Дългокосата блондинка открай време се слави като една от фаталните депутатки, а поне точеха лиги доста народни представители от 42-то Народно събрание, в това число и самият Волен Сидеров.

Така че нищо чудно Александрова да успее да избута Деница и от политиката, и от сърцето на Вожда. За разлика от Гаджева, пиарката има доста почитатели и в самата партия, и извън нея, издават вътрешни на Атака хора. И самият факт, че е сложена непосредствено зад сегашната фаворитка, ясно говори за слабостта, която Волен Сидеров има към нея.

"Нямаше как да я набута първа, тъй като щеше да стане жесток скандал. Но и второто място е показателно", коментират политици, научиха от Vsekiden.com.

Ситуацията става още по-пикантна заради факта, че двете хубавици се водят и приятелки. И със сигурност раздвоението на лидера им може да ги скара. Предвид социологическите проучвания обаче Атака няма да успее да вкара нито един представител в следващия Парламент. И така повод за дрязги между двечките няма да има, смеят се зложелателите.