Симеон Лютаков гледа безучастен как пиянде пребива баща пред очите на децата и съпругата му

Симеон Лютаков изобщо не се намесил при грозната гледка

Симеон Лютаков се изяви като най-обикновен страхливец. Екранният мъжкар от сериала "Седем часа разлика" стоял и гледал безучастно как пиян мъж напада и пребива друг и то пред очите на двете му деца и безпомощната му съпруга. Въпреки призивите за помощ на семейството, Симеон Лютаков просто стоял и наблюдавал случващото се. Инцидентът се е случил на плажа във Варна, където актьорът в момента е на почивка.

[caption id="attachment_422606" align="alignright" width="300"]Симеон Лютаков Симеон Лютаков[/caption]

Самата излагаща го случка пък беше разкрита от възмутена свидетелка на целия бой. В онлайн пространството жената разказа, че не само Симеон Лютаков е стоял парализиран от страх край озверелия пияница. Звездата от "Седем часа разлика" е бил най-близо до случващото се, но въпреки това не е посмял да се намеси. Освен него, в близост са се намирали и други мъже, които обаче, също като него, са се уплашили да се намесят.

Самият Симеон Лютаков пръв забелязал какво става. Той обаче единствено се надигнал да провери за какво е шумотевицата и дори не си направил труда да направи забележка на пияния мъж, камо ли пък да се опита да отърве нападнатия. Единствено намесата на жената, разказваща случилото се, и нейна приятелка предотвратила по-сериозни последствия за нападнатия и близките му, предават от vsekiden.com.

Реакцията на Симеон Лютаков обаче буди недоумение сред онлайн потребителите, тъй като актьорът неведнъж е изтъквал, че тренира бокс и карате. Спортове, които със сигурност биха му помогнали да се справи с един пиян побойник. "Такива ли трябва да са звездите, на които се възхищават днешните младежи? На екрана голяма работа, а в реалния живот да страдат от овчедушие и да не смеят да се намесят, за да спасят едно младо семейство от поредния гамен?", възмутено пита жената.