Във ВИП Брадър влиза и любовницата на Тачо

Макар къщата на ВИП Брадър вече да се разкъсва от скандали, то най-грандиозният от тях тепърва предстои, при това ще е в съвсем скоро време.

Малко след старта на ВИП Брадър стана ясно, че предстои отборът на съквартирантите да бъде попълнен от любовницата на Стефан Манов-Тачо (съпругът на Жени Калканджиева). Разбира се тези отношения далеч не отговарят на гръмкото име ВИП Брадър образцов дом, но пък едно е сигурно – грандиозният скандал ще привлече зрителския интерес.

[caption id="attachment_422548" align="alignright" width="300"]Във ВИП Брадър влиза и любовницата на Тачо Във ВИП Брадър влиза и любовницата на Тачо[/caption]

По всичко личи, че продуцентите на риалити формата ще подложат на доста сериозни изпитания семейството на Жени Калканджиева. За момента двамата твърдят, че са щастливи. Те не отричат, че са си били сърдити, но пък категорично отхвърлят мълвата, че са били разделени заради изневярата на Тачо със Зорница Линдарева.

Очевидно продуцентите на ВИП Брадър поставят под съмнение думите на известната двойка и поради тази причина ще ги подложат на тест. Със сигурност появата на Зорница Линдарева в къщата на ВИП Брадър ще е сериозен шок за Жени Калканджиева. Сред спряганите имена за новите попълнения в къщата на Големия брат бе и това на писателката и певица Ваня Щерева. Мълвата обаче бе категорично опровергана от самата нея. Ваня Щерева избухна в социалната мрежа и призова приятелките и почитателите й да простят малките мъжки достойнства на продуцентите. Авторката на книгата „Образцов дом” посочва, че продуцентът Нико Тупарев и компанията му се асоциират с цяла България, мислейки се за недосегаеми.

В същото време пък една от най-горещите съквартирантки Елена Кучкова възропта, че във ВИП Брадър са се събрали само пенсионери, бабички и представители от силния пол, които са преминали на отсрещния бряг и няма кой да сваля. Тя набързо нарисува представите си за това, което ще се случи тепърва под покрива на ВИП Брадър. Плеймейтката твърди, че мъжете в къщата ще й се натискат непрестанно, а това от своя страна ще накара представителките на нежния пол да злобеят, пише pik.bg.