Маргарита Михнева разкри истината за отношенията си с Георги Близнашки

Журналистката Маргарита Михнева коментира най-горещия слух от политическите среди, който в последните няколко дни се носи упорито в медийното пространство. Според слуховете Маргарита Михнева поддържа интимни отношения с премиера от служебния кабинет Георги Близнашки.

[caption id="attachment_422504" align="alignright" width="259"]Маргарита Михнева Маргарита Михнева отрече слуховете, че е близка с Георги Близнашки[/caption]

Тя определи тези твърдения като пълна измислица. Според Маргарита Михнева подобни твърдения имат за цел отвличане на общественото внимание и е некоректно да се разпространява такава информация, тъй като тя няма нищо общо с истината.

Журналистката заяви, че не това е темата, с която трябва да се занимава обществото в момента. Маргарита Михнева заяви, че този слух е тръгнал след като се разпространи информацията, че Георги Близнашки е бил част от кабинета на Тодор Живков. Тв водещата допълни, че автор на това твърдение е Антон Тодоров.

Маргарита Михнева каза, че съветникът на Тато е бил Никола Стефанов, който се самоуби след генерал Кашев. Журналистката е категорична, че трябва да бъде разследвано това съвпадение, а не да се спекулира с подобни твърдения, че Георги Близнашки е бил част от кабинета на Живков.

Журналистката сподели, че по онова време в правителството на вожда на комунистите са участвали много известни личности, сред които е и колегата й Иван Гарелов.

Маргарита Михнева разкри, че Георги Близнашки по онова време може и да давал изявления, но те са били свързани с конституционните въпроси, по които той работи дълги години.

Журналистката не отрече факта, че двамата често са работили заедно и може би заради това свързват името й с това на Георги Близнашки.

Маргарита Михнева заяви, че ако тя в действителност е близка със служебния премиер не би се противопоставила на мнението му относно аферата "Костинброд", пише ПИК.