Емил Кошлуков поема изпадналата телевизия, ще се мъчи да я спасява

Емил Кошлуков е новият изпълнителен директор на ТВ7, съобщиха официално от медията

Емил Кошлуков е новият шеф на ТВ7. Бившият депутат е избран за изпълнителен директор на медията, която в последните месеци търпи жесток крах заради проблемите на КТБ. От медията разпространиха официално съобщение до медиите, в което се съобщава, че Емил Кошлуков поема кормилото на телевизията. Той ще управлява медията заедно с Кирил Благоев.

[caption id="attachment_422507" align="alignright" width="300"]Емил Кошлуков Емил Кошлуков[/caption]

Александър Фогел и Десислава Тошева, които стояха начело на медията до момента, запазват работата си в телевизията. Освен изпълнителни директори на телевизията, Емил Кошлуков и Кирил Благоев ще бъдат и членове на Съвета на директорите както за ТВ7, така и за ББТ. Освен тях в Борда на шефовете влиза и София Щерева. В съобщението на телевизията се казва, че и тримата са се доказали като професионалисти, при това със солиден опит с работата в сферата на медиите, предават от vsekiden.com.

Фогел и Тошева няма да напуснат телевизията. Двамата ще продължат да се грижат за интересите на ТВ7, но като членове на СД на "Краун Медиа". Като такива те ще работят за планирането и развитието на медията, а също и за създаването на нови концепции, за да може каналите от групата на ТВ7, в които са както едноименната телевизия, така и News7 и Super7, отново да станат едни от водещите в страната.

Към момента самият Емил Кошлуков не е коментирал новината за новия си пост. Както знаете, екс политикът от групата на НДСВ се опита да продължи в политическия живот на страната като основа партията си Новото време, на която стана и председател. След като не сполучи с политическата си кариера обаче Кошлуков се насочи към телевизията. Той е автор и водещ на предаването "Факторът Кошлуков".