Парис Джексън е едва на 16 години, а вече очаква дете, втрещени са форумци

Парис Джексън очаква първото си дете, бащата е неизвестен

Парис Джексън е бременна! Новината гръмна буквално преди дни и за нула време обиколи целия свят като се превърна в най-обсъжданата тема на деня. Младото момиче беше изловено от бдителни папараци докато вечеря с непознат мъж, а коремчето й се очертаваше ясно изпод дрехите й. Нещо повече, самата Парис Джексън не правила никакви опити да го прикрие и изглеждала така, сякаш е на седмото небе от щастие, коментират свидетели на вечерята.

[caption id="attachment_422409" align="alignright" width="300"]Парис Джаксън е бременна Парис Джексън е бременна[/caption]

Самата Парис, която е дъщеря на покойния крал на попа Майкъл Джексън, засега отказва да потвърди официално новината. Което си е съвсем в реда на нещата, тъй като бъдещата майка е едва на 16 години. Крехката й възраст определено втрещи феновете на баща й, които недоумяват как така Парис, която те помнят от съвсем мъничко бебче, сама е на път да стане майка.

Още повече, че и бащата на бъдещото дете е неизвестен. Парис Джексън упорито пази самоличността му в тайна и не се знае дали това е мистериозният мъж, с когото госпожицата беше изловена да вечеря, научиха от hotarena.net. Щерката на Джако има причина да не иска да се разбира с кого има връзка. Ако новината за бременността й се потвърди, бащата на детето й може да влезе в затова, тъй като според американските закони Парис все още е непълнолетна и интимните контакти с нея са наказуеми.

Припомняме ви, че след смъртта на Джако през 2009 година дъщеря му Парис Джексън изпадна в много тежка депресия като миналата година дори опита да посегне на живота си. За щастие лекарите успяха да я спасят, но от тогава насам психическото състояние на момичето не е много стабилно. Звездната щерка се скри от медиите, след като се разбра, че тя дори не е биологична дъщеря на Краля на попа, а е дете на един от най-близките му приятели.