Лили Иванова наела жена, за да се представя за уж бившата й класна, за да привлече внимание към турнето си

Лили Иванова е само с 12 години по-млада от класната си

Лили Иванова е излъгала за класната си! Грозният слух от известно време обикаля из естрадните среди, а колеги на примата с удоволствие наливат масло в огъня като разсъждават защо и как певицата е излъгала феновете си. Според голяма част от хората в гилдията, Лили Иванова е решила да предизвика допълнителен интерес към турнето си.

[caption id="attachment_422372" align="alignright" width="300"]Лили Иванова и класната й Лили Иванова и класната й[/caption]

Заради това легендата прибегнала до изпитан трик за приличане на повече медийно и зрителско внимание. А именно - трогателен жест, с който да разчувства феновете си. Както знаете, на концерта си в Бургас Лили Иванова прекъсна изпълнението си, за да отиде в публиката и да подари букет на неизвестна жена, за която обяви, че е бившата й класна.

Жената от години живее в Поморие и се свързала с примата, тъй като имала огромно желание да присъства на неин концерт. Лили Иванова незабавно реагирала и осигурила на класната си от Кубрат не само билет за най-хубавото място в залата, ами и превоз с луксозния й мерцедес. По време на самия концерт Лили Иванова разчувствена обяснила, че жената е 90-годишната Савка Ненова - нейната класна.

Завистници от естрадната гилдия обаче побързаха да обвинят певицата, че си прави евтин пи ар. Тъй като няма как класната й да е жива, тъй като самата Лили е на 78 години. "Откога дават диплома за учител на 12-13 годишни деца", реторично питат онлайн потребителите. От екипа на певицата побързаха да контрират, че госпожа Ненова е била на 27. когато е била класна на Лили Иванова, докато самата звезда е била в гимназията - 15-годишна тийнейджърка, научиха от Агенция ПИК.

Така че противоречие не съществува, категорични са приближените до Лили Иванова.