Мариана Векилска страда

Сериозно проблеми измъчват Мариана Векилска. Тв водещата на бТВ често е забелязвана от свои колеги да се скита самотна из софийските улици. Често след работа Мариана Векилска потъвала в умисъл и предпочитала да извърви пътя до дома си сама. Много често колеги на Мариана Векилска е засичат да върши пеш от работа до дома си в столичния квартал "Редута". Тв водещата изминавала сама, потънала в дълбоки мисли, разстоянието от 10 километра.

[caption id="attachment_422222" align="alignright" width="300"]Мариана Векилска Лични проблеми измъчват Мариана Векилска[/caption]

Въпросът, който си задават колегите на Мариана Векилска, е какво я измъчва. Може би журналистката има проблеми в личния живот.

Първият брак на Мариана Векилска с футболната легенда Георги Донков, продължи точно 6 месеца. От него тв водещата има дъщеря, която тази година завърши следното си образование. Според запознати футболистът почти не се вижда с дъщеря си, а в последните години започнал да не изплаща редовно и издръжката, която се налага на майка й, докато тя стане на 18 години.

Мариана Векилска има и син от втория си брак със Симеон Колев. Пухкавата тв водеща споделя, че Георги Донков е първата и най-истинската й любов, въпреки че двамата не са един за друг.

Малцина знаят, че закръглената Мариана Векилска е била модел преди години.Тя прекъснала кариерата си в тази област по собствено желание, тъй като не била убедена, че това е подходящата професия за нея, пише Хот арена.