Слави Трифонов е виновен за края на връзката му с Мартина

Слави Трифонов и балерината Мартина вече официално не са двойка. Това стана ясно преди ден. Новината за раздялата им се прие като поредния слух, тъй като в медиите често се появява подобна информация по адрес на двойката. Оказа се, че този път Слави Трифонов и Мартина наистина се разделили.

[caption id="attachment_422133" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Слави Трифонов излъга Мартина[/caption]

Балерината е напуснала дома на Дългия след чутовен скандал между двамата. Виновен за скандала и последвалата раздяла е Слави Трифонов, който излъга Мартина. Въпреки, че преди няколко месеца я изненада с годежен пръстен и й предложи да узаконят връзката си, Дългия не искал и да чуе за дете. Това е причината за поредния скандал между тях, научи "Слава".

След разпрата, разплаканата Мартина събрала багажа си и напуснала жилището на шоумена. Дългия обеща на Мартина след няколко месеца да се преместят в новия му дом. Той дори купи парцел в баровски квартал, където възнамеряваше да построи имение-мечта за бъдещото си семейство.

Мартина е категорична, че няма бъдеще за нея и Слави Трифонов. Балерината споделила със свои приятелки, че той й обещал в най-скоро време да създадат семейство и да имат дете, но в последствие той отказал да изпълнил обещанието си.

Раздялата на Слави Трифонов и Мартина е факт от една седмица и според запознати този път е окончателна.