Кейт Мидълтън кара тежка бременност

Кейт Мидълтън кара тежка бременност. Неприятните симптоми, която я мъчеха и по време на първата й бременност, отново й създават проблеми. Херцогинята страдаше от тежка форма на сутрешно гадене. Наложи се дори да бъде приета в болница заради тежкото си състояние и опасността от обезводняване.

[caption id="attachment_421970" align="alignleft" width="173"]Кейт Мидълтън Кейт Мидълтън кара тежка бременност[/caption]

Пиар на кралското семейство съобщи, че в края на миналата седмица Кейт Мидълтън се е влошила. Преди дни тя и принц Уилям съобщиха, че очакват втори наследник. Херцогинята е в началото на бременността си. Заради деликатното състояние на съпругата на принци Уилям са отменени предстоящите й публични изяви. Кейт Мидълтън няма да се появи на откриването на спортното събитие Invictus Games, което ще се състои тази вечер. Половинката на принц Уилям няма да присъства и утре на спортното мероприятие.

Кейт Мидълтън планира и пътуване до Малта. Служебната й визита до там по всяка вероятност ще бъде отменена. До няколко дни ще стане ясно дали тя ще пътува, за да изпълни служения си ангажимент или визитата й ще бъде отменена. От кралския дворец съобщиха, че до дни ще стане ясно решението на лекарите, наблюдаващи бременната херцогиня.

В кралството тръгна слух, че очакваният наследник на Кейт Мидълтън и принц Уилям вероятно ще промени насоката на предстоящия референдум за независимостта на Шотландия, пише БЛИЦ.