Николай Бареков скочи срещу БСП и ГЕРБ, заявявайки, че техният популизъм няма граници

Николай Бареков направи поредното скандално изказване. Младият политик изрази възмущението си от поведението на ГЕРБ и БСП, определящо го като безграничен популизъм. Той коментира действията на Бойко Борисов и намерението му да помогне на бедстващите, заявявайки, че очевидно герберът не може да преглътне факта, че именно той е бил първият политик, който се е притекъл на помощ на пострадалите.

[caption id="attachment_421823" align="alignright" width="300"]Николай Бареков Николай Бареков захапа ГЕРБ и БСП[/caption]

Николай Бареков заяви, че Бойко Борисов не е единственият, който се държи нагло. Лидерът на "България без цензура" каза, че подобно поведение тази сутрин са демонстрирали и двама от видните представители на БСП в Плевен - Румен Петков и Румен Гечев. Николай Бареков изрази възмущението си от тяхната реч, в която двамата се опитаха да покажат на останалите политици кое е морално и кое - не, въпреки аморалното поведение, което демонстрират самите.

Николай Бареков припомни, че Румен Петков е довереното лице на братя Галеви и именно той фалира банковата система по време на Румен Гечев.

Евродепутатът заяви, че ГЕРБ и БСП страдат от комунистически популизъм, който все още не са излекували. Той коментира и бурното развитие на действията в Реформаторския блок. Николай Бареков заяви категорично, че най-добре срещу него във Варна да се изправи Касим Дал, тъй като той е истинският лидер на партията в този район и той налива парите в нея, пише ПИК.