Соня Колтуклиева и Нора Стоичкова разтърсиха ефира на Нова тв

Зверски скандал се разрази в ефира на Нова тв тази сутрин.

Главните действащи лица в скандала в ефира на Нова тв бяха журналистките и пиарки Нора Стоичкова и Соня Колтуклиева. В ябълката на раздора се превърна инициативата, която бе предприета от председателя на ГЕРБ - Бойко Борисов. Припомняме, че Борисов взе решение да прекрати временно предизборната си кампания и да насочи кандидат-депутатите в помощ на хората в районите, които бяха застигнати от наводнение.

[caption id="attachment_421794" align="alignright" width="300"]Соня Колтуклиева и Нора Стоичкова разтърсиха ефира на Нова тв Соня Колтуклиева и Нора Стоичкова разтърсиха ефира на Нова тв[/caption]

В спора обаче двете журналистки и пиарки бързо изпуснаха нервите си и повишиха тона и кавгата в ефира на Нова тв бързо прерасна в лични нападки и обвинения за това коя откъде е получавала финансиране. Двете говореха една върху друга в продължение на около пет минути и този факт сериозно затрудни зрителите на Нова тв, които трудно можеха да разберат коя какво казва. Нора Стоичкова и Соня Колтуклиева взаимно си сипеха обвинения в платена подкрепа, съответно за ББЦ и ГЕРБ. Соня Колтуклиева подчерта категорично, че от ГЕРБ не й плащат и обръщайки се към колежката си Нора Стоичкова заяви, че ги харесва безплатно. Тя уточни, че финансовите й средства идват от лични бизнес инициативи, както и от спонсори.

В същото време Нора Стоичкова бе обвинена, че е получавала финансови средства от "Риск инженеринг" на Богомил Манчев, а целта била да подкрепи проекта АЕЦ "Белене", на който споменатата фирма е консултант. На свой ред пък Нора Стоичкова се защити, заявявайки, че от 2009 година насам не работи за Богомил Манчев. Припомняме, че към днешна дата Нора Стоичкова е кандидат за народен представител от листите на партията на Николай Бареков – „България без цензура”. Нора Стоичкова допълни, че последното й занимание е било вTV7. В заключение Соня Колтуклиева също посочи, че работи за себе си, откакто преди няколко години е напуснала Българската национална телевизия, пише pik.bg.