Мартина Вачкова най-накрая ще се вземе официално със студентската си любов Владо Пенев

Мартина Вачкова ще се омъжи за Владо Пенев, станал по-известен с ролята си на комисар Попов от "Под прикритие". Новината беше възприета като шега от феновете и хората в гилдията, но е на път да се окаже самата истина. Двамата актьори от доста време прекарват всяка свободна минута заедно, а по едно време Владо дори живееше в дома на щерката на големия Григор Вачков.

[caption id="attachment_421726" align="alignright" width="300"]Мартина Вачкова се събра със студентската си любов Мартина Вачкова се събра със студентската си любов[/caption]

В един момент екранното ченге паднал на колене пред Мартина Вачкова и я помолил да се омъжи за него. Романтичното предложение се случило преди няколко вечери, а пълничката водеща без да му мисли много казала "да". За никого не е тайна, че Владо Пенев и Мартина Вачкова са особено близки.

Връзката им датира още от времето, когато и двамата са студенти в НАТФИЗ. Приятелите им издават, че двамата са имали дълги и страстни отношения, които обаче в един момент приключили. Въпреки това актьорите си останали добри приятели и до ден днешен. И след като на стари години останали без половинки, започнали да се чуват и виждат все по-често, научиха от vsekiden.com.

В момента и двамата са на по 55 години, а самият Владо Пенев в свое телевизионно интервю изтъкна, че е трябвало да се ожени за Марта още преди години, докато са били заедно.