Лора Крумова най-после се реши

Лора Крумова най-после реши да сложи край на битката с излишните килограми. Досега тв водещата беше от страната на губещия в тази нелека борба. Лора Крумова така и не успя да свали килограмите, които натрупа по време на първата си бременност преди година. Тв водещата дори увеличи значително теглото и в момента тежи повече, отколкото е тежала, докато е била бременна с първородния си син.

[caption id="attachment_421708" align="alignright" width="300"]Лора Крумова Лора Крумова ляга под ножа[/caption]

Въпреки усилията си Лора Крумова не успя да се отърве от излишните килограми и в момента тя тежи цели 100 килограма. Това стана причината и забавянето на завръщането й в ефир. Работодателите й поставиха ултиматум, че докато не успее да влезе във форма, няма да се върне на работното си място.

Това е причината за крайното решение, което Лора Крумова взе. Отчаяната журналистка ще се подложи на липосукция. Манипулацията ще бъде извършена в известна столична клиника.

Интервенцията ще струва на Лора Крумова 3 000 лева. Тв водещата е решена този път да излезе победител от войната с излишните килограми. Освен на липосукцията тя разчита и на диетата, която спазва. Менюто на Лора Крумова съдържа единствено плодове, зеленчуци и нискомаслени млечни продукти, научи Хот арена.

Тв водещата сподели, че е изключила напълно сладкото от хранителния си режим. Лора си позволява единствено черен шоколад.