Слави Трифонов се върна в мутренските години

Слави Трифонов подражава на приятелите си от мутренските години. Дългия се държи като мутра. Потърпевши от мутренските му прояви са предимно неговите съседи. Шоуменът живее в луксозна кооперация на булевард "България".

[caption id="attachment_421518" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Слави Трифонов тормози съседите си[/caption]

Съседите му вече са вдигнали ръце от него заради тормоза, който им налага от години. Освен, че Слави Трифонов се държал високомерно и не поздравявал никого, той си позволявал и далеч по-крайни действия. Живущи в жилищната кооперация споделят, че всеки път когато се засекат със Слави Трифонов, не смеят да извадят телефоните си, тъй като гардовете на шоумена ще си помислят, че искат да го снимат и веднага ще скочат върху тях.

Съседи на Слави Трифонов разказват, че той се държи точно като холивудска звезда и не позволява да го снимат. Дългия е нетолерантен и зад волана. Негови съседи разказват, че не изчаква дори бариерата на паркинга и е готов да помете и нея.

Но своеволията на Слави Трифонов не приключват до тук. В близост до кооперацията му има хотел и ресторант. Въпреки добрата шумоизолация, всяка вечер, когато в заведението има купон Слави Трифонов  пращал гардовете си да потърсят сметка от шумните гости. Хората на Слави Трифонов дори често прибягвали и да спирането на тока на нарушителите на обществения ред, които не пазят тишина.

Единствено шоуменът се оплаквал от ресторанта. Потърпевши от неговото своеволие са не само собствениците на заведението, но и живущите в съседната кооперация, чието електрозахранване също прекъсвало със спирането на тока на ресторанта, пише Хот арена.