Мария Календерска разкри, че с Николай Бареков са заедно от година и половина

Изгората на Николай Бареков – Мария Календерска разкри политическите си амбиции.

Новата любов на Николай Бареков заяви в прав текст, че й е писнало от политици като Яне Янев да й дават „наклон в живота” и допълни, че животът в България е крайно незадоволителен. Така Мария Календерска разкри в ефира на Нова тв какви са причините, поради които е решила да се потопи в политическия живот на страната. Точно преди половинката на Николай Бареков, в студиото гостува Яне Янев, който разкри схема за купуване на гласове и подчерта, че основен участник в нея е ББЦ.

[caption id="attachment_421434" align="alignright" width="300"]Изгората на Николай Бареков разкри политическите си амбиции в ефира на Нова тв Изгората на Николай Бареков разкри политическите си амбиции в ефира на Нова тв[/caption]

Мария Календерска обясни позицията на Николай Бареков, който от пълна подкрепа на ГЕРБ мина в пълно отрицание с това, че партията на Бойко Борисов е разочаровала всеки втори българин. Тя бе категорична, че е избрала да бъде до Николай Бареков и ще го подкрепи във всяко едно негово решение. Мария Календерска помоли от ефира на Нова тв, името й да не бъде вкарвано в стереотипи от рода на Капка Сидерова, Деница Гаджева или Евита Перон, след като бе провокирана, че мнозина биха си помислили, че е в листите на ББЦ заради връзката си с лидера на партията. На въпроса за неясното финансиране на партията на Николай Бареков, Календерска подчерта, че БСП са похарчили само хиляда лева по-малко от тях за кампанията си около евроизборите. Документите са предадени на сметната палата и няма никакви забележки срещу тях, посочи изгората на Николай Бареков.

По отношение на кризата в КТБ, Мария Календерска бе категорична, че проблемите в тази банка са възникнали по време на управлението на две правителства, в което ББЦ не е участвала. Тя обаче се жалва, че и нейните спестявания са в КТБ. Жената до Николай Бареков смята, че КТБ трябва да бъде отворена. В заключение Мария Календерска разкри, че с Николай Бареков живеят заедно от година и половина, пише pik.bg.