Борис Солтарийски обмисля варианта да напусне шоуто на Слави Трифонов

Борис Солтарийски още не може да преглътне неуважението, което Слави Трифонов демонстрира към него. Причината за гнева на Борко, както шефът му го нарича, е отсъствието на Дългия от най-важния ден в живота му. Борис Солтарийски се венча за участничката от конкурса "Умна и красива" - Аделина.

[caption id="attachment_421246" align="alignright" width="300"]Борис Солтарийски Борис Солтарийски е бесен на Слави Трифонов[/caption]

Музикантът отправил специална покана към шефа си и дори му запазил място на масата на младоженците. Но Слави Трифонов решил да не уважи поканата на Борис Солтарийски и въпреки, че му запазил специално място, той не благоволи да дойде на сватбата му. Вместо това Дългия предпочете да отдаде на заслужена почивка със своята любима Мартина. Двамата бяха на романтична почивка на Сен Тропе.

Борис Солтарийски се почувствал много засегнат от пренебрежението на Слави Трифонов и дори вече обмисля варианта да прекрати съвместната си работа с него. Според запознати, твърде вероятно музикантът скоро ще съобщи на Слави Трифонов, че напуска бенда.

Желанието му да напусне било провокирано от неуважението на Слави Трифонов към него. Вероятно причината за отсъствието на Дългия не е почивката му с Мартина, а завистта му към неговия подчинен. Според мълвата Слави Трифонов отдавна харесвал Аделина и успял да преглътне факта, че тя избрала Борис Солтарийски пред него, пише Хот арена.