Фики Стораро разкри публично връзката си с Жулиета Светланова

Фолк певецът Фики Стораро, който се превърна в любимец на тийнейджърките, завъртя нова любов.

Младият фолк изпълнител сложи край на спекулациите по темата като обяви лично новата си половинка. От близо месец насам сърцето на Фики Стораро е заето. Новата му изгора се казва Жулиета Светланова и е родом от морската ни столица Варна. Фики Стораро посочва, че новата му изгора е много добра певица и допълва, че съвсем скоро е завършила музикално училище. Двамата се запознали по време на едно от участията му в Приморско. Фики Стораро разкрива, че Жулиета често пътувала с него по участия, за да може да са заедно по-дълго време.

[caption id="attachment_421240" align="alignright" width="300"]Фики Стораро разкри публично връзката си с Жулиета Светланова Фики Стораро разкри публично връзката си с Жулиета Светланова[/caption]

Той се носи на облаците на любовта и твърди, че приятелката му го обича много силно и този факт го прави истински щастлив, пише Блиц като се позовава на информация на BLife.bg.

С откровението Фики Стораро направо разби сърцата на почитателките си. Жулиета Светланова притежава тяло на богиня и малцина са тези, които биха могли да й стъпят дори на малкото пръстче, коментират светски хроникьори. Жената, която успя да завладее сърцето на Фики Стораро сподели свои снимки в мрежата и направо подлуди феновете му. Фенките на младия изпълнител на „Пайнер” пък не крият разочарованието си, че сърцето му вече е заето. Те завиждат на Жулиета, че не са на нейното място. Фики Стораро обаче признава, че е луд по изкусителната си половинка, заради която си навлече завистта на немалка част от представителите на силния пол. Никой не се наема да прогнозира докога ще продължи любовта на скорост между двамата. Едно нещо обаче не се подлага на съмнение – и двамата са луди един по друг и не се притесняват да изминат стотици километри разстояние, само и само за да са заедно.