Красивата Валя от Бургас се е самоубила

Причината за смъртта на Валя от Бургас е удавяне – сочат резултатите от окончателната съдебно-медицинска експертиза – пише „България днес”. Новината оповестява пред изданието прокурор Димо Маджаров, наблюдаващ разследването за смъртта на младата жена. Припомняме, че Валя Иванова изчезна мистериозно на 15-и април тази година, а тялото й изплува от морето месец по-късно. Резултатите от експертизата най-сетне слагат край на спекулациите, че красивата медицинска сестра е била убита и след това хвърлена във водата, за да бъдат заличени следите от престъплението. Според разследването в този случай категорично става дума за самоубийство.

[caption id="attachment_421225" align="alignleft" width="300"]Валя от Бургас Валя от Бургас сама сложила край на живота си[/caption]

„Всички експертизи са готови. Разследващият полицай е приключил случая. Остава заключението, че Валя от Бургас се е удавила, да бъде връчено на майка й. В случай, че няма нови искания, делото окончателно ще бъде приключено” – обяснява наблюдаващият прокурор. Съдебните медици обаче не успели да се справят със задачата да посочат причината за самоубийството. Припомняме, че това не е единствената смърт в семейството на Валя от Бургас. Баща й така и не можа да понесе смъртта й и сам сложи край на живота си. Той до последно твърдял, че дъщеря му не се е самоубила, а е била отвлечена и по-късно ликвидирана – отбелязва изданието.