Мариан Вълев останал без пукната пара

Актьорът Мариан Вълев, който влезе в ролята на главореза Куката в култовия сериал на БНТ „Под прикритие”, я закъса здраво.

Мариан Вълев непрестанно обикаля къмпинг „Градина” край Созопол без пукната пара в джоба. Очевидци разказват пред таблоида „Всеки ден”, че варненецът се въртял като обран евреин по караваните. Актьорът дори нямал цигари и изпросил от приятелите си да му купят под предлог, че си е зарязал някъде портфейла.

По всичко личи, че Мариан Вълев, който покрай култовия сериал „Под прикритие” се сдоби с платинен статус на мега звезда и се качи на джип за 100 хиляди лева, вече е профукал всичко.

[caption id="attachment_421121" align="alignright" width="274"]Мариан Вълев останал без пукната пара Мариан Вълев останал без пукната пара[/caption]

Той очаква с поглед на гаврош старта на снимките на поредния сезон, за да се види отново в пари. При все, че Мариан Вълев припечели някой лев с участието си в реклама на бира и долнопробен парфюм, по всичко личи, че няма помен и от тези пари и всичко е опукано до стотинка. Зрителите на „Под прикритие” вече се шегуват, че докато актьорът не бъде ангажиран активно с продължението на сериала, Куката ще играе главната роля в „Пред фалит”.

Още преди време се понесе мълвата, че Мариан Вълев е потънал в борчове. Един от заемите обаче може да му донесе сериозни главоболия, тъй като имал взимане-даване с един от мафиотските босове от Варна. Преди години актьорът задлъжнял с огромна сума към мафиота, която към днешна дата надхвърля 40 бона. Преди известно време стана ясно, че актьорът си е продал апартамента в центъра на Варна, докато течеше последния сезон на „Под прикритие”. Той бил съсобственик на имота заедно със 76-годишна баба, с която си разделили по 85 хиляди лева след продажбата. Към днешна дата Мариан Вълев очаква с нетърпение старта на снимките за петия сезон на „Под прикритие”, за да може да закърпи огромните дупки, зейнали в личния му бюджет, пише pik.bg.