Гала изненада всички с неочакваното решение, което взе

Гала, която постоянно парадираше в ефир с желанието си да стане майка за втори път, изненада всички с неочакваното си решение. Гала изненада с постъпка си не само приятелите си, но и своя любим Стефан. По време на лятната им ваканция, по-младият от нея Стефан й предложил брак.

[caption id="attachment_421114" align="alignright" width="300"]Гала Гала отказва да се венчае за Стефан[/caption]

Любимият на Гала останал неприятно изненадан от категоричния отказ на любимата си. Тв водещата не искала и да чуе за брак. Освен, че отказала на любимия си предложението му за брак, Гала попарила и мечтите му стане баща, научи Хот арена.

Каква ли е причината за неочакваното й решение? Не веднъж Гала е споделяла в ефира на собственото си предаване, че мечтае да зачене отново. Имаше период, в който тя беше готова дори да се подложи на ин витро.

Въпреки обичта на Стефан към нея, Гала така и не се реши да направи опит да сбъдне мечтата му. Тв водещата е категорична, че вече е невъзможно да има дете. Със свои приятелки Гала споделила, че не може да си представи отново с бебе на ръце.

Въпреки категоричният й отказ да го дари с наследник, Стефан не се отказва и не се отказва и продължава да я глези с романтични жестове. Дали Гала ще склони и ще направи опит да сбъдне мечтата му, това само времето ще покаже.