Скандални разкрития за съветничка от кабинета "Близнашки" взривиха обществото

Излязоха наяве скандални разкрития за съветничка от кабинета "Близнашки". Оказва се, че съветничката на Илиана Цанова ( вицепремиер по еврофондовете в кабинета "Близнашки") е бивша танцьорка. Младата дама, която в момента заема поста съветник по еврофондовете в служебния кабинет, нашумя преди две години с участието си в конкурс, организиран от Слави Трифонов.

[caption id="attachment_421104" align="alignright" width="271"]кабинета "Близнашки" Съветничка от кабинета "Близнашки" със скандално минало[/caption]

Ива Йорданова е бика назначена на поста си миналата седмица. Освен танцьорка тя е и част от ръководството на партията на Меглена Кунева. Веднага след като беше назначена на ключовата позиция в партията на Комисарката, в интернет излезе запис от участието на Ива Йорданова в конкурса "Умна и красива". На клипчета се вижда, че младата дама владее много добре изкуството да танцува на пилон.

Освен с танца си Ива Йорданова блесна и с лазенето си по сцената на шоуто на Слави Трифонов. Настоящата съветничка от кабинета "Близнашки" разкри пред Слави Трифонов, че освен с танци иска да се занимава и с политика. Младата дама сподели, че отдавна мечтае за кариера в ООН, тъй като иска да бъде оценена не само визуално, но и интелектуално.

Назначението на Ива Йорданова като съветничка в кабинета "Близнашки" все още не е официално оповестено. Все още не е ясно кога и как скандалната танцьорка е придобила опит относно управлението на еврофондове, пише ПИК.