Алекс Сърчаджиева заприлича на Иван Ласкин

Алекс Сърчаджиева заприлича на Иван Ласкин
3 (60%) 3 votes

Алекс Сърчаджиева възмути колегите си с поведението си

Алекс Сърчаджиева доказа за пореден път твърденията, че тя прави това, което се харесва на съпруга й Иван Ласкин. Малко след като известният с пиянските си изцепки актор напусна театъра, това направи и неговата половинка. Алекс Сърчаджиева промени поведението си веднага след като напусна, коментират бившите й колеги.

Алекс Сърчаджиева

Алекс Сърчаджиева заприлича на Иван Ласкин

Симпатичната на всички в театъра Алекс Сърчаджиева се превърна в истинско копие на Иван Ласкин. Малко след напускането си тя избухна във Фейсбук. Актрисата написа, че е напуснала, тъй като й е омръзнало да работи с некадърници, видя Хот арена.

Според бившите й колеги тя много добре е преценила момента, в който да го направи, в предвид солидния хонорар, който ще получи като тв водеща на предстоящия сезон на ВИП Брадър. В типичния бунтарски стил на Иван Ласкин, Алекс Сърчаджиева написа в мрежата, че е напуснала, тъй като иска да бъде свободна.

Самата актриса не веднъж е споделяла, че тя е човек, който много трудно взима решения, но нейният съпруг е човекът, който винаги я подкрепя и й дава сили да продължи напред. Вероятно Иван Ласкин е бил човекът, който я е накарала да вземе решението за напускане на театъра. По всичко личи, че Алекс Сърчаджиева е започнала да подражава на любимия си, коментират колегите й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар