Капризи: Лили Иванова шокира с 10-членна охрана!

Капризи: Лили Иванова шокира с 10-членна охрана!
5 (100%) 1 vote

Лили Иванова се взе за по-голяма звезда и от Бионсе! Движи с цели 10 гарда

Вечната Лили Иванова отново показа зъбите си. Примата на българската естрада идва да закрие музикалния фестивал „Аполония” на 4-ти септември в Созопол., но претенциите й не спират. А се множат.

За 30 години за първи път Лили Иванова ще бъде посрещната на празниците на Созопол. Лили ще пее в Созопол след зашеметяващите си концерти в зала „Арена Армеец” и в Софийската опера. Припомняме, че певицата е първия и единствен български изпълнител със собствен репертоар и самостоятелен концерт в парижката зала „Олимпия”.

Лили Иванова

Лили Иванова се изживява като наистина световно величие

Лили Иванова поискала от общината яки момчета, които да пазят от нахални папараци, любопитни зяпачи и изобщо всякакви наглеци, които съпътстват подобни прояви, както и звезди от нейната величина. Вечната Лили ще бъде зорко охранявана от десетина мускуляги, които община Созопол специално ще предостави на нейните услуги.

Кметът на курортното градче е повече от доволен, че най-добрите в занаята ще пазят певицата Лили Иванова и ще бдят за нейното спокойствие. Както и от факта, че ръководството в града ще пази звезда от подобна величина. На естрадната прима е предоставена и огромна къща, където тя спокойно да се разпява и изобщо да се крие от погледа на нагли любопитковци.

Капризната изпълнителка на „За тебе бях” ще е сигурна, че никой няма да я безпокои, а достъпа до Лили Иванова ще е силно ограничен. Това обещават не само организаторите на музикалния фестивал, но и от кметската управа на морския град. Още от сега Созопол вече е гъсто населен заради традиционното събитие. Квартирите също са достигнали тройни цени, а желаещите не престават да прииждат.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар