Нови разкрития за фаталния край на родителя на Валя от Бургас

Мистерията около смъртта на Валя от Бургас и нейния баща се заплита все повече. До последно Иван Иванов отказвал да приеме, че дъщеря му се е самоубила.

[caption id="attachment_420947" align="alignright" width="300"]Валя от Бургас Бащата на Валя от Бургас получавал заплахи по телефона[/caption]

Родителите на медицинската сестра не приели версията на полицията, че тя е сложила край на живота си. Те били убедени, че дъщеря им е била отвлечена. Веднага след като Валя от Бургас изчезна, майка разкри пред медиите, че има съмнения, че момичето й е станало жертва на отвличане.

След като Валентина Иванова беше открита мъртва, баща й изпаднал в депресия. Той отказал да приеме версията на полицията за смъртта на дъщеря си и затова започнал собствено разследване. Иван Иванов се свързал със свои приятели от полицията и потърсил помощ от тях. В последните седмици преди смъртта си, той получавал заплахи по телефона, разкри "168 часа".

Заплахите били от мъж, който се обаждал от скрит номер. Гласът бил изкривен и не е ясно дали бащата на Валя от Бургас е познавал човека, който го е заплашвал по телефона. Въпреки заплахите, отчаяният родител не преустановил разследването, което води. Иван Иванов не подал сигнал в полицията, разкриват негови близки.

По това време той дори получил две нервни кризи. Било му е назначено домашно лечение с прием на медикаменти, който не е ясно дали е приемал.

Бащата на Валя от Бургас бил много огорчен от поведението на нейния приятел Валентин, който веднага след погребението й, променил коренно поведението си, пише БЛИЦ.